Rendezvényhelyszínek

Bemutatkozó

Mentse le, vagy küldje tovább partnereinek PDF formátumban bemutatkozónkat, melyben rendezvénytermeink részletes leírásán és adatain túl olvashat a hely történetéről és csapatunkról is!

 
 

Kávéház és Étterem

 

Az Aranybástya Kávéház és Étterem kitűnő helyet ad olyan alkalmak számára, melyet feledhetetlenül szeretnénk eltölteni egy olyan környezetben mely a múlt csodálatos emlékeit és értékeit idézi. A terem belső kialakítása klasszikus és modern elemeket ötvöz, egy kellemes kávéházi hangulatot teremt, mely teret ad kellemes és inspiratív társalgásoknak. Az étterem két terasszal van körülölelve, melyek egyedülálló panorámát nyújtanak, ahol a város felett érezhetjük magunkat.


Privát Terasz Panoráma Terasz Rózsakert Terasz

 

 

Panoráma Terasz

 

A Panoráma Teraszról páratlan látvány tárul látogatóink elé. Tagadhatatlanul a legszebb kilátást biztosítja az Aranybástyában, ahonnan a Dunára hosszanti rálátást élvezhetünk. Közvetlen bejárattal rendelkezik a Király-lépcső felől, így könnyed a megközelítése kizárólagos rendezvények esetén is.

 

Rózsakert Terasz

 

A Rózsakert Terasz pazar panorámája mindenkit lenyűgöz. A teraszon egy feszített víztükör mellett árnyékos lugasban élvezhetjük a nyár legforróbb napjait is. Kapcsolódik hozzá egy privát kilátó is mely az Ybl támfalra épült, ez akár szertartások helyszínéül is szolgálhat.

 

Privát Terasz

 

A Rózsakert teraszról nyíló 27 nm-es különálló kilátó egyedi helyszínt adhat kisebb rendezvényeknek, de nem utolsó választás azoknak a pároknak sem, akik meghitt pillanatokat szeretnének ezen a teraszon örök emlékké varázsolni.

 

 

Aranybástya Szalon & Rendezvényterem

 

A egység nevét is adó törökkori hatszögletű bástya, török nevén „Altun tabie”otthonául szolgáló terem, melyben megcsodálhatóak a kőfal maradványai. Előadások, bemutatók, konferenciák kiváló helyszíne, mely egyedi hang,- és színpad élményt nyújt közönsége számára.

 

Kiállító Tér

 

A Kiállító Tér letisztult és elegáns környezetet biztosít. Időszakos kiállításokkal, kulturális programokkal várja az ide látogatókat. A terem hangulatát fokozza, hogy a Rózsakert teraszán lévő víz engedi át a fényt a mennyezeten elhelyezkedő üvegháromszögön keresztül. A terem üvegfalán keresztül a várfal csodálható meg közvetlen közelségből.

Alapterület

151 négyzetméter

Állófogadás

85 fő

Ültetett fogadás

70 fő

Konferencia

100 fő